Lendmenn

Stordans i Jostedal 18.mai

Noregs beste gamaldansgruppe kjem!

Noregs beste gammaldansgruppe til Jostedalen

 

Laurdag den 18. mai vert det både dansekurs og dansefest i Jostedalen. Noregsmeistrane frå Landsfestivalen i gammaldansmusikk dei to siste åra, Lendmenn, står for dansemusikken.

 

Laurdag 18. mai om kvelden er det duka for storfest i Jostedalen. Då har me vore heldige å få hit den landskjende gruppa Lendmenn til å spele opp til dans i Jostedal samfunnshus.

På dagtid, før dansefesten, blir det kurs i runddans/gammaldans med Øyvind Sandum og Mari Midtli. Då kan dei som ynskjer å finjustere rytme og steg før festen om kvelden, komme og få rettleiing. Kurset varer 2 timar og er for alle uansett erfaring.

 

- Det er mange danseglade sogningar som ser fram til denne kvelden, og det ryktast og at det kjem tilreisande frå fleire stader i fylket.

 

Treng du overnatting er det ope på Jostedal hotell og Jostedal camping. Dei kan tilby hotell eller campinghytte til ein rimeleg pris. Jostedal hotell v/Laila Gjerde tlf 57683119

 

 

Kurs med Øyvind Sandum og Mari Midtli - Kr 100. Påmelding innan 16. mai

Dansefest med Lendmenn - kr 300

Kurs og dans kr 350

 

Hugs å melde deg på kurset til Arnfinn Gjerde tlf 90518849 innan torsdag 16. mai!

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

For spørsmål, ta kontakt med:

Oddbjørg Ese

Tlf: 414 60 468